Tuesday, November 1, 2011

PAS PUN PENGIKUT TEGAR IDEOLOGI KAFIR!!!PAS melaungkan yang mereka jaguh menegakkan Islam di negara ini. Siapa yang tidak sealiran dengan mereka akan dihukum KAFIR. Begitu mudah mereka menjatuhkan hukum. Kata pujangga : jika sudah terlalu banyak berkata-kata, maka banyaklah kesilapan yang dibuat.

Sama ada disedari atau tidak, sejak ditubuhkan, PAS juga telah lama menjadi pengikut paling setia sistem kafir iaitu DEMOKRASI! Demokrasi bukan sistem Islam tapi dicipta oleh Yahudi. Sejak merdeka, PAS tidak pernah ketinggalan menyertai Pilihanraya Umum & pilihanraya kecil.

Kerana kononnya menegakkan sistem kafir tersebut, PAS juga sanggup bersengkongkol dengan musuh-musuh Islam demi menjatuhkan kerajaan yg dipimpin oleh org Islam. Mereka juga rela menjerit-jerit dan terpekik-pekik macam org gila di jalanan dengan alasan meraikan demokrasi dan kebebasan bersuara- kedua-duanya dicipta oleh Yahudi.

Kecintaan PAS kepada sistem Yahudi laknatullah semakin kronik apabila mereka dengan angkuhnya mengiktiraf perjuangan KOMUNIS (juga dicipta oleh Yahudi) yg melancarkan pemberontakan bersenjata untuk menubuhkan sebuah negara komunis di Tanah Melayu ini.

Jadi sekarang ini apa yg boleh dibanggakan oleh PAS tentang perjuangan Islam mereka? Mereka mengutuk UMNO kafir kerana menolak hudud. Tapi tidakkah mereka sedar bahawa mereka juga sama saja dengan parti-parti lain kerana turut bergelumang dengan sistem kafir. Adakah Nabi PAS iaitu Nik Aziz tahu atau sengaja buat tak tahu mengenai hal ini?

Nasihat GAD, sudah-sudahlah tu PAS memperalatkan Islam demi meraih undi. Rakyat pun dah muak dengan sandiwara kalian. Kalau dah tak boleh perjuangkan Islam adalah lebih baik tumpukan saja kepada usaha membela nasib rakyat marhaen sambil mengukuhkan perpaduan dengan saudara seagama terutama dalam mempertahankan isu-isu berkaitan Islam.

Sekurang-kurangnya ada juga sesuatu yg boleh rakyat kenang tentang perjuangan PAS. Taubatlah PAS! Hentikanlah sandiwara ini. Semua ini tak kekal lama. Undi bukan boleh dibawa mati.
POST BY Kepala Wangsa1 comment:

  1. setuju, pabila mabuk kuasa, pas gila undi. dengan undi sahaja mereka dapat berkuasa. kerana mahukan undi pas mengorbankan perjuangan untuk meraih undi. pas patut konsentrate dengan islam sahaja

    ReplyDelete