Sunday, November 18, 2012

MENDOAKAN KEHANCURAN UMAT ISLAM DEMI PARTI!!..Itulah PASPerkara yang tak masuk akal. Selama aku hidup, ini pertama kali ada orang Islam mendoakan kehancuran kepada orang Islam dek kerana demi untuk merampas Putrajaya. Apakah ini semua?

Hairan bin ajaib apabila yang mengimamkan doa dan solat hajat tersebut adalah individu yang datangnya dari parti konon Islam. Lebih malang lagi apabila kesemua umat Islam yang hadir turut mengaminkan doa tersebut.

Inikah ajaran Islam yang dibawa oleh parti berkenaan yang dahulunya bersungguh untuk menegakkan Islam tetapi kini matlamat telah menghalalkan cara. Tanpa rasa bersalah dan berdosa, pemimpin mereka bersetuju dan menyokong perbuatan mereka yang secara jelas bertentangan dengan prinsip Islam yang diterapkan.

Jika dimasjid-masjid seluruh dunia mendoakan kehancuran Israel Zionis, tetapi tidak di Stadium Mohammad IV. Mereka lebih mengutamakan kehancuran kerajaan Islam sedia ada dari kehancuran Israel yang telah membunuh ribuan umat Islam di Palestin.

Beginikah cara Islam dididik di dalam PAS?

9 comments:

 1. Disebabkan gila kuasa orang-orang yg digelar ulamak(ular dlm semak)sanggup mengenepikan bngsa melayu berugama islam demi kepentingan parti politik mereka untuk memperjuang nasib seorang yang mereka anggap dapat melaksanakan apa yang mereka mahu....orang2 kafir harbi hanya duduk dan lihat perpaduan melayu berpecah,kemudian barulah mereka bersepakat untuk mengambil alih kuasa memerintah mlaysia yang selama ini kita hidup aman damai.memang bangsa melayu suka tengok bangsa sendiri susah,selagi hasad dan dengki bersarang dlm benak orang melayu sampai bila2 pun melayu tak akan maju...renung2kan lah....

  ReplyDelete
 2. Berdoa pada tuhan jangan sesekali ada lagi manusia yg begitu tasub pada kuasa dan harta semacam para pemimpin pas

  ReplyDelete
 3. PAS penuh dgn manusia durjana, bersikap dan bersifat yahudi ganas, penipu pembohong, riak takbur,dengki, sifat2 ini semua adalah sifat SYAITAN DAN IBLIS .... aku benci dgn PAS menyalak mcm hanjeng tapi takut nak gigit !! apa kuatnya islam pada PAS??? baru kena herdik warning dan dehem dgn musuh islam, terkencing dan terberak ketakutan !!! PAS PARTI SAMPAH YG TIDAK BERMARUAH MENJADI PARIA KEPADA DAP DAN PKR. mana bijak pandai islam dlm PAS??? xde sorang pun ilmunya setinggi Ustaz Fathul Bari. aku rasa UFB sorang jer anytime boleh bagi TKO kombinasi nik aziz tua kutuk, hj hadi sleeping president dan nasharudin hassan yg cuma ade serban besar sebab kepala jer besar tapi ilmu KOSONG KOSONG KOSONG .......

  ReplyDelete
 4. DEPA2 NI TERLEBIH MAKAN BABI YANG DIHIDANGKAN OLEH LKS DAN LGE TERMASUK JUGA TERMINUM LEBIH AIR KENCING AL JUBURI, SEBAB ITULAH FIKIRAN MEREKA TAK BOLEH FIKIR YANG MANA BETUL DAN SALAH. DEPA2 NI LAH PEROSAK AGAMA BERTOPENGKAN AGAMA DAN LEBIH PENTINGKAN JAWATAN DAN KUASA DARI APA YG DISURUH OLEH ALLAH. ALLAH DAH TUNJUKKAN BERBAGAI2 BUKTI KESALAHAN PEMIMPIN2 PR TERMASUK JUGA NIK AZIZ , HAJI HADI TETAPI DEK KERANA KERAKUSAN DAN GILA KUASA AGAMA DITINGGALKAN,SEMOGA ALLAH MUSNAHKAN PUAK2 NI DEMI AGAMA DAN BANGSA.AMIN.......

  ReplyDelete
 5. AKU SOKONG APA JUGA USAHA UTK MENAFIKAN PAS DAP & PKR UTK MENGUASAI PEMERINTAHAN...... CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA. CINA TIDAK SEKALI KALI AKAN MEMERINTAH MALAYSIA.

  ReplyDelete
 6. pas tiada temadun....

  ReplyDelete
 7. PAS KINI SEMAKIN JAUH DARI AJARAN ISLAM, KITA MESTI BERJIHAT MENENTANG PAS DEMI KEMULIAAN ISLAM.

  ReplyDelete
 8. mmg agak terkejut..=.="  عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ تَرَكْتُ فِيكُمْ أَمْرَيْنِ لَنْ تَضِلُّوا مَا تَمَسَّكْتُمْ بِهِمَا كِتَابَ اللَّهِ وَسُنَّةَ نَبِيِّهِ. (الإمام مالك)
  Dari Abu Hurairah, r.a., dari Nabi s.a.w., bahawa Baginda bersabda: "Aku tinggalkan dalam kalangan kamu dua perkara yang kamu tidak sekali-kali akan sesat selagi kamu berpegang teguh kepada keduanya, iaitu kitab Allah dan sunnah Rasulullah," (s.a.w.).

  Sabda Rasulullah SAW. “Rosaknya perilaku ummatku adalah BERPUNCA dari perbuatan orang orang PANDAI UGAMA yang jahat NAFSUnya ”

  Moga2 diberi hidayah kepada mereka,diri saya,semua dan pemimpin yg saya kasihi.

  ReplyDelete
 9. Salam para pembaca, untuk membaca teks penuh doa Pas hancurkan UMNO itu, boleh melawati http://gandasarimerdeka.blogspot.com/2012/11/islam-terus-menjadi-mainan-pas.html

  ReplyDelete