Wednesday, December 12, 2012

5 comments:

 1. Malu nak bagi tahu lah Ustaz. Hanya 'satu' saja masjid yang di bina setelah 20 tahun memerintah.

  ReplyDelete
 2. Depa belum minta maaf dan tarik penyataan tu (kafir) lagi ustaz. Macamana tu ustaz.

  ReplyDelete
 3. tak payah buang masa ustaz menegur org gile kuasa dan buta sebab terlalu nak berkuasa. bila dah dpt kuasa, buncit kan perut masing2 dgn duit haram memali !!!! bila ditanya psl duit tu tetiba naik angin, pehal???? korang mmg sial PAS.. semoga allah tunjukkan di dunia apa dosa BESAR yg korang dah buat. bukan saja yg buat perkara itu, yang jadi penyokong jugak adalah berdosa besar. ingat makan HARTA ANAK YATIM TERGOLONG DALAM DOSA2 BESAR tapi heran PAS ini apa sebenarnya?????

  ReplyDelete
 4. Ana rasa sudah smpi masanya ulama yg cintakan kebenaran di dlm pas meninggalkan parti ajaran sesat ini.. Walaupun sedikit jumlah yg dpt kebenaran tetapi perjuangan tetap kena teruskan..

  ReplyDelete
 5. BILA SESAMA ISLAM TIDAK BERSATU MUSUH-MUSUH ISLAM DALAM DAN LUAR NEGARA AKAN MENINJAK-INJAK KITA ORANG ISLAM SEBAB LEMAH DAN PACAH BELAH DAN AKHIRNYA SIAPA YANG RUGI? BERSATULAH DEMI NEGARA DAN AGAMA ......KASIHANILAH ANAK CUCU KITA .KAUM LAIN DAH MULA BANGKIT MINTA KERAYATAN MINTA KESAMARATAN DAN MEREKA MULA BESAR KEPALA KERANA HENDAKAN UNDI DARI MEREKA TAPI KITA UMAT ISLAM MASIH TENGELAM DALAM POLITIK MASIH BERCAKARAN REBUTKAN KUASA AKHIRNYA YANG MENANG JADI ARANG YANG KALAH JADI ABU..makcik

  ReplyDelete