Sunday, October 21, 2012

Gempar - Anwar Pengsan Di IjokPetang tadi Anwar Juburi telah mengadakan Roadshow Pakatan mengelilingi Selangor untuk meraih undi orang Selangor. Program Jelajah Bas Merdeka Rakyat ke Selangor yang bermula dari Puchong dan berakhir di Depan Masjid Batu 8, Ijok petang tadi.
Laporan yang diterima melalui orang kampung Ijok mengatakan jumlah kehadiran hanya sekitar 100 orang dari masyarakat tempatan dan yang selebihnya adalah kumpulan bermotor dan rombongan yang dipungut dari tempat-tempat lain yang Anwar singgah sebelum ini, seperti Kuala Langat, Kapar, Pandamaran dan Assam Jawa.

Gambar di atas,dapat dari sahabat yang mengikut rombongan tersebut di Assam Jawa. Boleh katakan jumlah kehadiran termasuk rombongan ada la dalam 300++ orang...

Malu lah Ketua Pembangkang datang yang sambut hanya 300 orang je? Lebih kurang jumlah yang selalu Mat Sabu dapat bila berceramah cerita seks nya bersama Normah.

Dan yang boleh dikatakan di semua tempat yang dikunjungi Anwar jumlah kehadiran hanyalah sekitar 300 ke 400 orang sahaja.

Kita nantikan berapa orang pulak yang hadir kat stadium malam ni..

Pakatan semakin musnah....

Hancur PAKATAN HARAM JADAH NI..

TQ Jawaber6

3 comments:

  1. ketawakn die.....huahuahuah..hattuiihhhhh

    ReplyDelete
  2. yes setuju.. udah udahhh ler pencen jerkk..

    ReplyDelete
  3. Dah gelarannya Raja Auta, bila buka saja mulut...tak ada benda lain keluar...Auta..Auta...Auta...yg ngoknya, ada lah 2-3 ekor yg boleh termakan dgn kelentong Auta dia tu...ish3x..mcm tak ada akal saja org yg dgr Auta dia...takboleh fikir ker kelentong basi tak laku dia tu?

    ReplyDelete