Sunday, April 1, 2012

"Saya Kenal Siapa Sebenarnya Anwar" - Fairuz Khairuddin

YBHG. DR. Fairuz Khairuddin mendedahkan mengenai sikap Anwar Ibrahim pada malam kemarin di ceramah perdana isu - isu semasa di Wangsa Maju .

Dahulu beliau juga yang menganggap dirinya PANGLIMA MUDA PAKATAN RAKYAT, menjelaskan bahawa Anwar Ibrahim tidak semegah yang dicakap.

Mengenai Anwar Ini sudah semestinya ramai yang tahu sikap pemimpin pembangkang ini dari dulu sehingga sekarang sama sahaja..

"Beliau (Anwar Ibrahim) ingin menjadi seperti hero tamil iaitu Rajini khan, Ingin menolong rakyat kononnya. Tetapi hakikatnya rakyat yang menderita dengan Anwar siamdoll ini"

Menyentuh pula isu Nik Aziz yang berkata bahawa Nabi Muhammad S.W.A seperti lahirnya mamat di kampung???...Apakah Nik Aziz Dah Nyanyuk???nak samakan Nabi dengan mamat pula??..


Dr. Fairuz juga menjelaskan bahawa "setiap yang Anwar Ibrahim lakukan adalah kerana mementingkan diri sendiri seperti isu pilihanraya tahun lepas..Dia bertanya kepada saya (Fairuz) , kenapa nama wakil rakyat PAS yang dicalonkan ??. Anwar juga berkata PAS ini tidak layak untuk mentadbir negara. Inikah sikap pemimpin yang kita perlukan?".

"Ada mulut - mulut keparat yang cakap pada saya, Saya masuk UMNO berapa KEPING diorang bagi???"

Beliau yang juga mantan Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang menjelaskan bahawa isu berapa KEPING itu tidak menjadi hal kepadanya kerana jika beliau duduk didalam Pakatan Rakyat pun beliau sudah menjadi kaya, Ini berkisar tentang perjuangan. Jika otak hendak memikirkan kekayaan sahaja. Musnahlah negara Malaysia ni.

Beliau juga menyatakan bahawa pilihanraya tahun ni akan berpihak kepada Kerajaan Barisan Nasional Lagi, dan hasrat pembangkang untuk menawan kerajaan tidak akan dapat tercapai.

JOM KITA LAYAN VIDEO DI BAWAH NIE!!!!!!!
















2 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. Bila pulak manusia ni dapat title Dr? Boleh main pakai letak je ke kat depan nama. MAster pun tak habis...dia beli PhD kat kedai mana ye?

    ReplyDelete