Sunday, April 8, 2012

AHLI PAS HINA ISLAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Subhanallah! Takkanlah sampai begitu sekali untuk meraih undi. Ahli Parlimen Parit Buntar ini perlu tahu batas-batas agama dalam menyatakan keprihatinan sebagai wakil rakyat yamg beragama Islam. Jika orang bertanya mengenai gambar ini, kita hanya menjawab bahawa inilah bukti mereka bukan pejuang Islam Mukmin namun pejuang Islam Parti. Ini bukti liberilisme PAS dalam agama.


Bukankah ini juga tanda sokongan kepada pluralisme? Mungkin MP Parit Buntar perlu rujuk semula kitab-kitab Ahli Sunnah Wal Jamaah supaya landasan akidahnya tidak tergelincir. Risau juga jika ada pemimpin yang kegelinciran akidah namun ditutup dengan 'Kopiah'. PAS sanggup
terima syiah [Klik Sini], boleh kafirkan orang, boleh tentukan syurga. Parti Islamkah ini?

sumber dari kedahkekl

2 comments:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete
 2. Pelaburan ni "legal" ke? Bank Negara or Securities Commission approved?

  ReplyDelete