Tuesday, April 3, 2012

7 comments:

  1. kesian dia ramai tu

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  3. Ai....jngan main ngan Mat Sabu....dia masih ramai penyokong.2 fitnah BN je.Mat Sabu ni macam Raja Lawak la.Ramai orang dtng bila dia ceramah.Bukan fakta tapi auta la dia.he.....he.....he.

    ReplyDelete
  4. Byk pengundi hantu tgh mendengar tu

    ReplyDelete
  5. Ini membuktikan PAS adalah agama sekian alam yang dianuti oleh pelbagai makhluk termasuk makhluk halus seperti lipas, kambing jamnapari, kuman-depan-mata-x-nampak, kaldai dan setan.

    ReplyDelete
  6. Sebenar nya mereka yang datang tu nak tahu cerita peribadi sebab UMNO lah ia kene tangkap kering.

    ReplyDelete