Tuesday, July 10, 2012

2 comments:

 1. Inilah contoh terbaik bakal Perdana Menteri yang memiliki karisma dan fikiran yang tajam dan beliau harus dipilih oleh rakyat. Mungkin cara beliau menonjolkan diri di UMNO sewaktu zaman pak lah adalah silap namum KJ adalah manusia yang berwawasan dan sesuai di angkat menjadi pemimpin dan beliau memiliki apa Pemuda UMONO tiada kerana kebanyakan pemuda UMNO adalah parang tumpul yang hanya berseronok dengan jawatan dan akhirnya menjadi rakus untuk projek kerajaan. Belajar dari KJ yang sememangnya sedang berjuang..tanya pemuda malaysia barisan exco atau pemimpin pemuda umno, hanya KJ yang mereka kenal dan yang lain hilang entah ke mana..fikirkanlah demi bangsamu.

  ReplyDelete
 2. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete