Saturday, May 12, 2012

UMNO Wangsa Maju Di Sambutan 66 Tahun UMNO Di Bukit Jalil


11 Mei 2012 merupakan tarikh keramat kepada UMNO Malaysia apabila menyaksikan kira-kira 100 ribu ahli UMNO berhimpun secara aman di Stadium Nasional Bukit Jalil bg menyambut Ulang Tahun Ke 66 UMNO ditubuhkan.


Ahli UMNO Bahagian Wangsa Maju Juga tidak melepaskan peluang berhimpun beramai-ramai bg mendengar amanat Presiden UMNO Dato' Sri Hj Mohd Najib b Tun Hj Abdul Razak.

Berikut Gambar-gambar Ahli UMNO Wangsa Maju di sana


Lagi Gambar Klik Disini

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete