Monday, August 6, 2012

Lawatan Ke Bazar Ramadhan Seksyen 1 Wangsa Maju

Pada 5 Ogos 2012 kira-kira jam 6 petang, Dato' Dr Hj Mohd Shafei b Abdullah yang merupakan Ketua Penyelaras Barisan Nasional Wangsa Maju telah turun padang melawat gerai-gerai di Bazar Ramadhan Seksyen 1 Wangsa Maju..


Dalam majlis tersebut Dato' Dr Hj Mohd Shafei b Abdullah telah beramah mesra serta menyampaikan sumbangan bubur lambuk kepada semua peniaga di Bazar tersebut..

Walaupon diiringi hujan renyai-renyai, Ia tidak melunturkan semangat Dato' Dr Hj Mohd Shafei b Abdullah serta kira-kira 30 sukarelawan Barisan Nasional untuk melawat serta menyampaikan sumbangan bubur lambuk kepada para peniaga..

Berikut gambar sekitar majlis..

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete