Saturday, August 11, 2012

Program Khas "Mesej Dari Perdana Menteri"

Pada 11 Ogos 2012 bertempat di KL Festival City Wangsa Maju satu program khas telah diadakan iaitu "Mesej Dari Perdana Menteri".


Majlis ini dianjurkan oleh Yayasan Wangsa Perdana dengan kerjasama daripada Jabatan Perdana Menteri, RTM, PDRM, JKJR, DBKL serta Jabatan Bomba Dan Penyelamat.

Majlis ini telah dirasmikan oleh YB Dato' Raja Nong Chik b Dato' Raja Zainal Abidin, Menteri Wilayah Persekutuan Dan Kesejahteraan Bandar. Turut hadir pada majlis ini adalah YBhg Dato' Dr Hj Mohd Shafei Abdullah selaku Ketua Penyelaras Barisan Nasional Wangsa Maju sekali gus merupakan Penasihat kepada program khas ini.

Dalam program khas ini, mesej yg ingin disampaikan adalah supaya berhati-hati semasa memandu untuk pulang ke kampung dan memastikan keselamatan rumah yang ditinggalkan untuk pulang berhari raya di kampung.

Dalam majlis itu juga YB Dato' Raja Nong Chik b Dato' Raja Zainal Abidin diiringi YBhg Dato' Dr Hj Mohd Shafei Abdullah telah memberikan sumbangan duit raya kepada anak yatim, golongan warga emas serta OKU.

Berikut gambar sekitar majlis.

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete