Monday, June 18, 2012

Majlis Penyerahan Netbook 1Malaysia

Selepas 2 siri penyerahan Netbook 1Malaysia yang sebelum ini menyasarkan pelajar-pelajar sekolah sebagai penerima, semalam 17 Jun 2012 bertempat di Dewan Taman Setapak sekali lagi Majlis Penyerahan Netbook 1Malaysia telah dilangsungkan.


Majlis yang bermula pada jam 9.00 malam ini telah dirasmikan oleh Dato Dr Hj Mohd Shafei b Abdullah selaku Ketua Bahagian UMNO Wangsa Maju.
turut hadir pada majlis tersebut adalah pemimpin-pemimpin Parti Komponen Barisan Nasional yang lain serta ahli-ahli jawatan kuasa UMNO Bahagian Wangsa Maju yang lain.

tetapi berbeza pada majlis penyerahan siri ke-3 ini apabila menyaksikan hanya sekitar 15 orang pelajar sahaja yang menerima bantuan.

pada majlis semalam, menyaksikan hampir 300 masyarakat pelbagai golongan menerima Bantuan Netbook tersebut.

mereka terdiri daripada masyarakat Wangsa Maju yang berbilang kaum yang terdiri daripada wakil-wakil daripada surau, masjid, kuil, serta tokong di sekitar Parlimen Wangsa Maju.

Tujuan bantuan netbook ini diberikan kepada mereka agar dapat memudahkan segala urusan dan aktiviti yang ingin dijalankan di surau, masjid, tokong, serta kuil.


Lagi Gambar Klik Di Sini

TERIMA KASIH DATO SHAFEI !!
TERIMA KASIH KERAJAAN BARISAN NASIONAL!!
RAKYAT DIDAHULUKAN PENCAPAIAN DIUTAMAKAN!!

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulah. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete