Saturday, September 1, 2012

Banyak Sungguh Beruk Pada Malam Ambang Merdeka !!!??31 Ogos adalah hari yang bersejarah untuk negara Malaysia . Tetapi pada sambutan ambang merdeka tahun ini di Dataran Merdeka diadakan pula himpunan demokrasi yang diadakan oleh puak - puak yang tidak bertanggungjawab. Amat memalukan dan melahirkan rasa tidak puas hati kepada himpunan ini kerana orang ramai yang ingin melepak di Dataran Merdeka terpaksa melihat gelagat beruk kuning ini terkinja - jinja.

Orang ramai yang tidak berpuas hati kerana tiada bunga api dan amat kecewa dengan beruk - beruk kuning ini mereka sanggup memijak gambar perdana menteri kita iaitu Dato Seri Najib Tun Razak.

alt

Fikirkanlah, hanya kerana beruk kuning ini, ambang merdeka di Dataran Merdeka menjadi seperti perhimpunan BERSIH baru - baru ini dan mengakibatkan jalan raya sesak dan kenderaan terpaksa mengikut peraturan oleh unit ANJING MERAH ini.

Sama - sama kita layan video di bawah ini berkenaan reaksi orang ramai mengenai beruk kuning ini di Dataran Merdekacredit to http://klpos.com

0 comments:

Post a Comment