Sunday, September 2, 2012

NIK AZIZ GAGALIni adalah pesanan yang diambil dari sebuah blog pro PAS. Nasihat ini dikatakan oleh Nik Aziz supaya mengingati mati dari mengejar keduniaan. Masalahnya, Nik Aziz sendiri pun masih mengejar keduniaan dengan masih memegang jawatan MB Kelantan walaupun sudah berpuluh tahun. Tambahan pula Nik Aziz sering keluar masuk hospital kerana uzur. Malah masih diingat kata-kata bahawa "sekiranya Mahathir bersara, esok saya letak jawatan". Tetapi adakah Nik Aziz letak jawatan setelah sekian lama Tun Mahathir bersara?

Persoalannya yang paling utama, mesej nasihat Nik Aziz ini sepatutnya ditujukan kepada siapa? Pembaca atau Nik Aziz sendiri?

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://tinyurl.com/UinvestWorld


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete